Naised, Tüdrukud, Kellel Rippus Konksu Praktiline Käepide Kingitus Kosmeetikatoodete Puhul Meik Kotti Kanda Vastupidav Ladustamise Korraldaja Veekindel Armas

Eriotstarbelised Kotid €9.54 €13.63
  • Laos
  • Tasuta tarne saadaval
  • sku: y56345
Värvid:
Suurus:
  • xs
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus

Kirjeldused:

  • Brändi Nimi - NINEFOX
  • Toote Kõrgus - 8inch
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Muster Tüüp - Plisseeritud
  • Kirje Pikkus - 8inch
  • Toote Tüüp - Kosmeetika Juhtudel
  • Stiil - Mood
  • Materjali Koostis - Polüester
  • Mudeli Number - Puudub
  • Toote Laius - 4inch
  • Kuju - padi
  • Sulgemise Tüüp - tõmblukk
  • Peamine Materjal - Polüester

Täielik kirjeldus

Omadused:

【Veekindel Materjal】pesu kotti naistele on valmistatud topelt kiht polüester, veekindel ja kergesti puhastatav.Ja see on pilv-nagu pehme puudutus ja ergas pleating disain, mänguline ja elegantne.

【Suure Mahutavusega】suurus kott on umbes 21x10x21cm/8.3x4x8.3inch, ja seal on piisavalt ruumi, et salvestada oma meik nagu huulepulk, lauvärv paleti, küünelakk, pulber, vedelik sihtasutus, kulmude pliiats.

【3 Kupeed】See kosmeetika kott koosneb võrgusilma kott, a põhimälu kott ja ees tõmblukuga kott, mis on mugav sorteerimine ja ladustamine.

【Disaini Üksikasju】See meik kott on võimalik täielikult avada, pluss see on riputamiseks konksud, mistõttu on lihtne leida meik, mida vaja.Lai ja tugev käepide on lihtne veavad.

【Laialdast Kasutamist】kosmeetika kott sobib reisimine, puhkus, ärireis, fitness, telkimine, vannituba organisatsioon ja tegevused õues.See võib ka olla praktiline kingitus daamid.

Tehnilised andmed:

Materjal: Polüester

Värv: Sinine, hall, roosa, roheline, beež, tumesinine

Suurus: (U)(Pxlxk) 21x10x21cm/8.3x4x8.3inch

Komplekti Kuulub:

1 x Meik kott

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 0.5-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1) KOGU MAAILMAS SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

DHL UPS, TNT, FEDEX võtab aega 3-7 päeva ,EMS võtab 8-12 päeva.Post air mail tuleb 2-8 nädalat.Kuid nad kõik on sõltuv riik, mis on tarnitud.

2) TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Arvustused - 0

Seotud

Võite ka nagu

Asterix Ja Obelix Idefix Isoleeritud Lõuna Kott Naistele, Kaasaskantav Termilise Külmik Toidu Lunch Box Töö Kooli Reisi Piknik Kotid
tere tulemast meie poodi!kiire kohaletoimetamine!suur allahindlus! toote omadused: hea kvaliteet: lõuna kott on soojustatud seest voodriga teha seda lõuna tassima on täiesti lekkekindlad, ideaalne võttes tööl või kusagil teil on vaja terve eine või suupiste. kaasaskantav käepidemed: kaks käepidemed võimaldavad kiiresti kiirenemist
€37.81 €75.61
Professionaalne PU Nahk, Karvad, Käärid Kott Omanik Kott Juuksuri Aksessuaarid Barber Salon Kabuur Kott 20#
tehnilised andmed: tüüp: karvad, käärid kott pakett sisaldab: 1 * barber kääride kott (ei sisalda ühtegi lisaseadmed) märkused: 1. tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.aitäh! 2. palun lubage 1-3cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.
€10.13 €13.68
1000Pcs/Palju Supermarket, Shopping Kokkupandav Polüester Tassima Kotid Vastupidav Veekindel Nailon Toidukaubakotte Kotid Oma Logo Trükkimine
märkus: eespool hind on ainult kotid ühte värvi logo trükitud ühele poole, sealhulgas merevedude kulusid. täpne tsitaat, palun võtke meiega ühendust, pakume allpool teave: 1) kogust? 2) suurus kotid? 3) värvi kotid? 4)logo teil on vaja printida? 4) kui laeva kotid? kirjeldus kotid: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ materjal
€1 053.96 €1 145.61
Mini Meik Ladustamise Korraldaja Nailon Kaasaskantav Lihtne Reisida Väike Kosmeetika Esteetiline Ladustamise Kott Naine Moodustavad Juhtumid, Veekindel
meik,kott, naiste kosmeetika kott,korraldaja,kosmeetika kott, meik ,kosmeetika kott ,travel essentials,kotid daamid tasuta shipping,make up kott,meik, kotid,kosmeetika kott & case,treener kott,kotid tüdrukud,kooli pliiats juhtudel,kosmeetika kott naistele,korraldaja karbid,meik ladustamise korraldaja,korraldaja meik,meik juhul,reisi tualett-kott,mini kott,naiste
€27.91 €55.82
Lõunasöök Kott Isoleeritud Kott Abstraktse Sulg Kaasaskantav Õla Piknik Termilise Puu-Kott Tööd
kirjeldus: tüüp: lõuna kott materjal: oxford kangast, peva mõõdud: 10*4*8inch(26 *11*21cm) komplekti kuulub: 1 x lõunasöök kott märkus: - tänu valguse ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte. - palun lubage 1-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine.
€98.14 €213.34
Armas Lõunasöök Kott Lõuend Lunch Box Piknik Tassima Puuvillase Lapiga Väike Käekott Kott Õhtusöök Konteiner Toidu Ladustamise Kotid Daamid
mustad täpid on puuvillaseemned kestad, mitte kvaliteedi probleem materjal: 12-unts puuvilla lõuend
€48.36
Õpetaja Kott Õpetaja Kingitused Naiste Lady Vabaaja Lõuend Beach Kott Ostukott Shopper Reisikott
suurepärane kingitus isik sa armastad.casual lihtne stiili kasutades.sobib kõik korda, nagu poed, töö -, kooli -, spordi -, reisi -, tutvumiskuulutused, peod jne..kvaliteet on esimene parimat teenust.kliendid kõik on meie sõbrad.peamised värv: must, valge stiil : naised, tassima kotid materjal: lõuend vooder tekstuur: polüester kõvadus:
€8.01
Hulgi 500pcs/Palju Kohandatud Logo Disain, Luksus paberkott Kingitus Pakend Shopper Paber Kott koos kikilips
märkus: eespool hind on lihtsalt viide, ainult hind on erinev eri suuruse, logo, kogus ja riikides, me kohandada seda vastavalt teie vajadustele, võtke meiega vabalt. täpne tsitaat, palun võtke meiega ühendust, pakume allpool teave: 1) kogust? 2) suurus kotid? 3) värvi kotid? 4) logo teil on vaja printida? 5)
€507.39 €589.99
Teenus
KIIRE JA TURVALINE TOIMETAMINE

Kohaletoimetamine rohkem kui 100 riigis.

Teenus
Raha tagasi garantii

30 päeva jooksul.

Teenus
24 TUND TAGASI POLIITIKA

Ühtegi küsimust küsida.

Teenus
PRO KVALITEETSET TUGE

24/7 Live support.